Verander- of verbetertrajecten kunnen moeilijke gesprekken zijn en beginnen vaak met een kop koffie (of thee). Koekje-erbij is een letterlijke toevoeging in deze afspraak: ik breng iets extra’s bij de koffie. Iets extra’s bij uw uitdaging, uw situatie of uw verander- of verbetertraject.

Waarom ik? Ik kijk mee met een enerverende en frisse blik en heb een rugzak vol kennis, kunde en ervaring. Opgedaan uit de praktijk, verder verfijnd door het veelvuldig toepassen in diverse sectoren. Altijd discreet, laagdrempelig, met brede betrokkenheid, op een respectvolle wijze. En daar wil ik iets mee doen: ik deel mijn duidelijke en eerlijke visie graag met u. We creëren een cultuur waarbij we niet om de brei heen draaien, maar erop gericht zijn om elkaar beter te maken in het vak en te benoemen waar het om gaat. Alleen dan komen we verder.

Ik ben er voor iedereen die open staat om het “eigen moeras” uit te diepen en ruimte heeft voor reflectie, verdieping, verandering en verbetering. Ik schuif aan met een kop koffie en help hands-on met het in de kracht zetten van een individu tot aan organisaties.

Telefoon / whatsapp:

Koekje-erbij.nl –  K.v.K. Eindhoven 81387326 –  BTW NL003566829B83