Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen (op uw werk of thuis) niet makkelijk is. Ik ben professioneel opgeleid om doelen te stellen die wél haalbaar zijn. Gedrag te kiezen dat wél tot succes leidt. Creativiteit, autonomie, objectiviteit, teamdynamiek en waarde toevoegen zijn daarin sleutelbegrippen.

Wat Koekje -erbij sterk maakt? Ik ben onafhankelijk en hierdoor geen onderdeel van bestaande systemen en gewoontes binnen uw organisatie. Ik kijk met vreemde ogen, zonder bedrijfsblindheid en zonder oordeel, maar met creatieve, originele en inspirerende invalshoeken. Altijd!

Gepokt en gemazeld in de horeca waar gastvrijheid, klantbeleving en efficiency een levensader is om commercieel succesvol te kunnen zijn. Vervolgens heb ik in het bedrijfsleven al mijn eerdere ervaringen samen laten komen om organisaties en hun mensen (individueel of in groepen) naar een hoger niveau te tillen.

Ik voel situaties feilloos aan en ben in staat om door te vragen als de situatie daar om vraagt. Tegelijkertijd zal ik alles wat relevant is bespreekbaar maken. 

Mijn aanpak is oplossingsgericht, inspirerend, met persoonlijke aandacht én rendement voor een langere tijd. We gaan confrontaties niet uit de weg: ik ben altijd eerlijk en oprecht en probeer daarmee mensen anders te laten redeneren, zodat er schot in de zaak komt en we samen bepaalde doelen behalen.


Zonder op de stoel van de ander te gaan zitten, maak ik trajecten overzichtelijk én werkbaar. Uit ervaring zet ik mensen in hun kracht en maak ik ze slagvaardig. Ik motiveer, enthousiasmeer en krijg mensen mee: absolute voorwaarden voor een succesvol verander- verbetertraject op elk niveau en in iedere organisatie. We werken samen aan oplossingen die een blijvende waarde hebben.

Telefoon / whatsapp:

Koekje-erbij.nl –  K.v.K. Eindhoven 81387326 – BTW NL003566829B83