Hoe, wat….. en waarom is Koekje op reis?
We gaan letterlijk samen 5 dagen op (ondernemers)reis!
Tijdens onze inspirerende ondernemersreizen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer door te sparren met anderen en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen.
Voor veel ondernemers geldt dat ze wel de intentie hebben om tijd vrij te maken om áán hun onderneming te werken, ze worden echter steeds ingehaald door de afspraken in hun agenda. Wanneer pak je écht de tijd om van een afstand naar je onderneming en persoonlijke ontwikkeling te kijken? Nu heb je een unieke kans…

Op zoek naar nieuwe input om jezelf te ontwikkelen samen met andere ondernemers

Even niet IN maar juist AAN je bedrijf werken!!!

Voor wie…….. en wat levert het op?

Voor ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen. Ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijke groei door te sparren met anderen, te delen, te leren en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen. Je moet wel bereid zijn om je eigen dillema’s te onderzoeken. Alle voornemens ten spijt maar veel ondernemers energie wordt als een magneet naar de dagelijkse werkvloer getrokken.

Even in een totaal andere omgeving, weg van de dagelijkse werkvloer. Het creatieve brein begint meestal ook pas echt te werken bij ultieme ontspanning in een totaal andere omgeving. Je wilt praktische vraagstukken bespreken die je bij het ondernemen tegenkomt (o.a. strategie, leiderschap ontwikkeling voor jezelf en je medewerkers, verscherpen /verbreden van je persoonlijke ondernemers visie, groeikansen en struggles delen, etc.). Je houdt van een intensief programma op inhoud waarbij je informatie wilt uitwisselen en leren van collega-ondernemers. Je profiteert van elkaars motivatie, energie en nieuwe inzichten zonder oogkleppen.

Naast de inspiratie van de andere ondernemers word je tijdens de trip dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door Robert in actieve gezamenlijke thema sessies tijdens ontbijt en diner met interessante gespreksonderwerpen, uitdagende stellingen en prikkelende vragen. Natuurlijk maken we ook een vertaling van de inzichten naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

De trip gaat door bij minimaal 4 boekingen en er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Op deze manier garanderen we een exclusief programma waar een informele setting ontstaat waarin je je vrij voelt om zowel je persoonlijke als zakelijke verhalen te delen.

Wanneer je toch op zoek gaat kun je er maar beter van genieten……. Inspirerende sessies worden gecombineerd met geweldige ervaringen. In de middagen zoeken we ontspanning op met interessante excursies in een prachtige omgeving.

Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven.


Locatie

Jouw werkplek is een week lang gevestigd op Chateau de Blomac, een bijzondere locatie met een rijke historie en traditie …

Blomac is een dorpje met ±200 inwoners, met als middelpunt Chateau de Blomac op een schitterende prive domein van 5 ha. De eigenaren zullen ons persoonlijk ontvangen. Geen anonimiteit maar authentieke gastvrijheid……. het gehele kasteel is deze week exclusief voor “Koekje op reis” gereserveerd.

Blomac is gelegen in het zuiden van Frankrijk op enkele tientallen kilometers van de Middellandse Zee (Narbonne) en zo’n 20 kilometer van Carcassonne. De Romeinen ontdekten het aangename klimaat van deze regio en planten er hun wijnranken. Tot op de dag van vandaag is de wijnbouw het kloppende hart van de streek (Minervois). Verder vind je overal in deze streek, verborgen tussen de prachtige en soms woeste natuur, talrijke Katharenburchten. We gaan er tijdens ons uniek verblijf zeker meer over zien, horen en proeven.

Iedere deelnemer heeft een ruime privé suite/ slaapkamer, inclusief goede wifi, waarbij een vorstelijk verblijf in het kasteel is gegarandeerd. Als het weer meezit kun je zeker gebruik maken van het chloorvrije zwembad 7x 13 mtr. Vergeet je zwemspullen niet.

Kosten

Onze ondernemersreizen zijn volledig verzorgd. Van de vlucht* tot de transfers, accommodatie, eten, drinken, versnaperingen en excursies; alles is geregeld. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in geweldige restaurants in de buurt. Elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo combineren we waardevolle inhoud met een grote dosis plezier!

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en annuleringsverzekering

De kosten van een ondernemersreis kun je van je winst aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreis krijg je te maken met gemengde kosten. Het zakelijke gedeelte hiervan is fiscaal aftrekbaar. Wil je precies weten hoe het zit? Neem dan voor de zekerheid even contact op met je accountant.

We hanteren een aanbetaling bij boeking. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je volledige betaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 4 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties.

Is je interesse gewekt dan ga ik graag met je in gesprek om verder in te gaan op de kosten, inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen voor deze unieke ervaring. 

*De vlucht wordt 1 op 1 doorberekend aan de deelnemers afhankelijk van de op moment van boeking geldende prijzen. Als indicatie kost dit tussen de 95 en 250 euro voor een retourvlucht.

Programma 2023     
Week 23: 5 t/m 9 juni Vol geboekt 
Week 41: 9 t/m 13 oktober Vol geboekt

* Programma o.v.b. van definitieve vluchttijden en vertrekplaats

Maandag

06.30 uur Verzamelen gezamenlijk vertrek (plaats nader te bepalen)
09.30 uur Aankomst luchthaven Charleroi
10.40 uur Vertrek vlucht Charleroi- Carcassonne
12.20 uur Aankomst Carcassonne
13.15 uur Aankomst/ lunch en inchecken Chateau de Blomac
15.00 uur Excursie/ rondleiding, de historie & ondernemers verhalen achter Chateau de Blomac
18.00 uur Wijnproeverij in kelder van het chateau
19.30 uur Aanvang dinér op chateau
20.00 uur Thema sessie 1 “Kennismaking”
23.00 uur Einde dinér/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Dinsdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 2
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek Terres des Dames
12.30 uur Lunch + excursie wijn domein Terre des Dames
17.30 uur Terugkomst op Chateau, vrije tijd
19.00 uur Aperitief op Chateau de Blomac
19.30 uur Aanvang dinér op chateau
20.00 uur Thema sessie 3
23.00 uur Einde dinér/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Woensdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 4
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek naar Minerve
12.30 uur Lunch Minerve
16.00 uur “Sportieve of ontspanning/ activiteit”
19.00 uur Aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang Luxe bourgondische bbq op Chateau
20.00 uur Thema sessie 5
23.00 uur Einde BBQ / thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Donderdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 6
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek voor Katharentour
12.30 uur Lunch in Carcasonne
15.00 uur Vervolg Katharentour 
19.00 uur Aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang diner op chateau
20.00 uur Thema sessie 7
22.30 uur Einde diner/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Vrijdag

07.00 uur Uitchecken chateau de Blomac
07.15 uur Vertrek excursie Village Castigno
08.00 uur Ontbijt in het wijndorpje Assignan
Uitleg en rondleiding over de geschiedenis en visie van Village Castigno
12.30 uur Vertrek naar luchthaven
13.00 uur Lunch
14.55 uur Check inn luchthaven Carcassonne
15.55 uur Vertrek vlucht Carcassonne- Charleroi
17.40 uur Aankomst luchthaven Charleroi
18.30 uur Snack onderweg
20.30 uur Terug bij verzamelplaats van vertrek

Is je interesse gewekt maar past het je (nog) niet voor 2023 dan komt misschien het onderstaande programma van 2024 je wat beter uit.

Het worden ook in 2024 weer 2 reizen naar Zuid Frankrijk:
10 t/m 14 juni en
7 t/m 11 oktober

Verder zijn we volop in voorbereiding om een nieuwe bestemming toe te voegen n.l. Marrakech Marokko:

11 t/m 15 maart 2024

T.z.t. gaan we met je in gesprek om verder in te gaan op de inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen en de kosten voor deze unieke ervaring.

Sfeer impressie vorige reizen

Interesse 
Mocht je graag vrijblijvend op de voorlopige gastenlijst staan of meer informatie willen, neem dan contact met ons op. 


Groet Robert de Jong

Koekje op reis


Telefoon / whatsapp:

Koekje-erbij.nl –   K.v.K. Eindhoven 81387326 – BTW NL003566829B83