Wat….. en waarom?
We gaan letterlijk samen 5 dagen op (ondernemers)reis!
Tijdens onze inspirerende ondernemersreizen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer door te sparren met anderen en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen.
Voor veel ondernemers geldt dat ze wel de intentie hebben om tijd vrij te maken om áán hun onderneming te werken, ze worden echter steeds ingehaald door de afspraken in hun agenda. Wanneer pak je écht de tijd om van een afstand naar je onderneming en persoonlijke ontwikkeling te kijken? Nu heb je een unieke kans…

Op zoek naar nieuwe input om jezelf te ontwikkelen samen met andere ondernemers

Voor wie…….. en wat levert het op?

Voor ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen. Ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijke groei door te sparren met anderen, te delen, te leren en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen. Je moet wel bereid zijn om je eigen dillema’s te onderzoeken. Alle voornemens ten spijt maar veel ondernemers energie wordt als een magneet naar de dagelijkse werkvloer getrokken.

Even in een totaal andere omgeving, weg van de dagelijkse werkvloer. Het creatieve brein begint meestal ook pas echt te werken bij ultieme ontspanning in een totaal andere omgeving. Je wilt praktische vraagstukken bespreken die je bij het ondernemen tegenkomt (o.a. strategie, leiderschap ontwikkeling voor jezelf en je medewerkers, verscherpen /verbreden van je persoonlijke ondernemers visie, groeikansen en struggles delen, etc.). Je houdt van een intensief programma op inhoud waarbij je informatie wilt uitwisselen en leren van collega-ondernemers. Je profiteert van elkaars motivatie, energie en nieuwe inzichten zonder oogkleppen.

Naast de inspiratie van de andere ondernemers word je tijdens de trip dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door Robert in actieve gezamenlijke thema sessies tijdens ontbijt en diner met interessante gespreksonderwerpen. Natuurlijk maken we ook een vertaling van de inzichten naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

De trip gaat door bij minimaal 4 boekingen en er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Op deze manier garanderen we een exclusief programma waar een informele setting ontstaat waarin je je vrij voelt om zowel je persoonlijke als zakelijke verhalen te delen.

Wanneer je toch op zoek gaat kun je er maar beter van genieten…….  Inspirerende sessies worden gecombineerd met geweldige ervaringen. In de middagen zoeken we ontspanning op met interessante excursies in een prachtige omgeving.

Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven.


Locatie

Deze week is jouw werkplek gevestigd in Chateau Blomac, een bijzondere locatie met een rijke historie en traditie …

Blomac is een dorpje met ±200 inwoners, met als middelpunt Chateau Blomac op een schitterende prive domein van 5 ha. De eigenaren zullen ons persoonlijk ontvangen. Geen anonimiteit maar authentieke gastvrijheid……. het gehele kasteel is deze week exclusief voor “Koekje op reis” gereserveerd.

Blomac is gelegen in het zuiden van Frankrijk op enkele tientallen kilometers van de Middellandse Zee (Narbonne) en zo’n 20 kilometer van Carcassonne. De Romeinen ontdekten het aangename klimaat van deze regio en planten er hun wijnranken. Tot op de dag van vandaag is de wijnbouw het kloppende hart van de streek (Minervois). Verder vind je overal in deze streek, verborgen tussen de prachtige en soms woeste natuur, talrijke Katharenburchten. We gaan er tijdens ons uniek verblijf zeker meer over zien, horen en proeven.

Iedere deelnemer heeft een ruime privé suite/ slaapkamer, inclusief goede wifi, waarbij een vorstelijk verblijf in het kasteel is gegarandeerd. Als het weer meezit kun je zeker gebruik maken van het chloorvrije zwembad 7x 13 mtr. Vergeet je zwemspullen niet 😉


Kosten

Onze ondernemersreizen zijn volledig verzorgd. Van de vlucht* tot de transfers, accommodatie, eten, drinken, versnaperingen en excursies; alles is geregeld. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in geweldige restaurants in de buurt. Elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo combineren we waardevolle inhoud met een grote dosis plezier!

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en annuleringsverzekering

De kosten van een ondernemersreis kun je van je winst aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreis krijg je te maken met gemengde kosten. Het zakelijke gedeelte hiervan is fiscaal aftrekbaar. Wil je precies weten hoe het zit? Neem dan voor de zekerheid even contact op met je accountant.

We hanteren een betaling bij boeking. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je volledige betaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 4 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties.

Is je interesse gewekt dan ga ik graag met je in gesprek om verder in te gaan op de kosten, inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen voor deze unieke ervaring. 

*De vlucht wordt 1 op 1 doorberekend aan de deelnemers afhankelijk van de op moment van boeking geldende prijzen. Als indicatie kost dit tussen de 95 en 250 euro voor een retourvlucht.

Programma 2022          9 t/m 13 mei en 10 t/m 14 oktober

Maandag


16.00 uur Verzamelen vliegveld Rotterdam
18.20 uur Vertrek vlucht Rotterdam- Montpellier
20.00 uur Aankomst Montpellier
22.00 uur Aankomst Blomac met borrel + tapas
00.00 uur Sluiting bar

Dinsdag


07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie1
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek lunch voor Katharentour
12.30 uur Lunch Carcassonne
15.00 uur Aansluitende Katharen route
18.30 uur Retour & aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang diner op chateau
20.00 uur Thema sessie 2
22.30 uur Einde dinersessie
00.00 uur Sluiting bar

Woensdag


07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 3
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek voor lunch Minerve
12.00 uur Wandeling Minerve
13.00 uur Lunch Minerve
15.30 uur Aankomst Chateau
Vrije tijd/ mogelijkheid je mail aan het zwembad bij te werken of een ontspanningsmassage (inbegrepen)
19.00 uur Wijnproeverij in kelder Chateau
20.00 uur Luxe bourgondische bbq
Thema sessie 4
22.30 uur Einde BBQ sessie
00.00 uur Sluiting bar

Donderdag


07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 5
11.00 uur Einde ontbijt sessie
12.30 uur Lunch op Chateau
13.30 uur Einde lunch
13.45 uur Wijncave omgeving bezoeken
18.00 uur Aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang diner op chateau
Thema sessie 6/ afsluiting
22.30 uur Einde dinersessie
00.00 uur Sluiting bar

Vrijdag


07.00 uur Ontbijt
08.30 uur Vertrek Montpellier bezoek Marchez du Lez
11.30 uur Check in luchthaven Montpellier
12.50 uur Vertrek vlucht Montpellier- Rotterdam
14.30 uur Aankomst luchthaven Rotterdam

Sfeer impressie

Interesse

Is je interesse gewekt dan ga ik graag met je in gesprek om verder in te gaan op de inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen en de kosten voor deze unieke ervaring.

Groet Robert de Jong

Koekje op reis


Telefoon / whatsapp:

Koekje-erbij.nl –   K.v.K. Eindhoven 81387326 – BTW NL003566829B83