Hoe, wat….. en waarom is Koekje op reis?
We gaan letterlijk samen 5 dagen op (ondernemers)reis!
Tijdens onze inspirerende ondernemersreizen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer door te sparren met anderen en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen.
Voor veel ondernemers geldt dat ze wel de intentie hebben om tijd vrij te maken om áán hun onderneming te werken, ze worden echter steeds ingehaald door de afspraken in hun agenda. Wanneer pak je écht de tijd om van een afstand naar je onderneming en persoonlijke ontwikkeling te kijken? Nu heb je een unieke kans…

Op zoek naar nieuwe input om jezelf te ontwikkelen samen met andere ondernemers

Even niet IN maar juist AAN je bedrijf werken!!!

Interesse 
Mocht je graag vrijblijvend op de voorlopige gastenlijst staan of meer informatie willen, neem dan contact met ons op. 


Groet Robert de Jong

Koekje op reis


Voor wie…….. en wat levert het op?

Voor ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen. Ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijke groei door te sparren met anderen, te delen, te leren en te luisteren naar elkaars ondernemerservaringen. Je moet wel bereid zijn om je eigen dillema’s te onderzoeken. Alle voornemens ten spijt maar veel ondernemers energie wordt als een magneet naar de dagelijkse werkvloer getrokken.

Even in een totaal andere omgeving, weg van de dagelijkse werkvloer. Het creatieve brein begint meestal ook pas echt te werken bij ultieme ontspanning in een totaal andere omgeving. Je wilt praktische vraagstukken bespreken die je bij het ondernemen tegenkomt (o.a. strategie, leiderschap ontwikkeling voor jezelf en je medewerkers, verscherpen /verbreden van je persoonlijke ondernemers visie, groeikansen en struggles delen, etc.). Je houdt van een intensief programma op inhoud waarbij je informatie wilt uitwisselen en leren van collega-ondernemers. Je profiteert van elkaars motivatie, energie en nieuwe inzichten zonder oogkleppen.

Naast de inspiratie van de andere ondernemers word je tijdens de trip dagelijks geprikkeld en geïnspireerd door Robert in actieve gezamenlijke thema sessies tijdens ontbijt en diner met interessante gespreksonderwerpen, uitdagende stellingen en prikkelende vragen. Natuurlijk maken we ook een vertaling van de inzichten naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

De trip gaat door bij minimaal 4 boekingen en er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Op deze manier garanderen we een exclusief programma waar een informele setting ontstaat waarin je je vrij voelt om zowel je persoonlijke als zakelijke verhalen te delen.

Wanneer je toch op zoek gaat kun je er maar beter van genieten……. Inspirerende sessies worden gecombineerd met geweldige ervaringen. In de middagen zoeken we ontspanning op met interessante excursies in een prachtige omgeving.

Tijdens deze ondernemersreis ontstaan samenwerkingen voor het leven.


Ervaringen van eerdere deelnemers

“Als je op zoek bent naar een boost voor je bedrijf én je ondernemerschap, dan is deze reis de perfecte keuze. Een absolute aanrader!”
                             ***                                       
“Niet te missen: deze reis is zeker geen vakantie, maar een intensieve ervaring waarin we met volle toewijding aan onze bedrijven hebben gewerkt. Een unieke gelegenheid om te groeien en te leren, verpakt in een onvergetelijke reis naar Zuid-Frankrijk.”
                            ***                                           
“Deze reis was een schot in de roos! Het intensieve programma bood niet alleen waardevolle inzichten en praktische tips, maar ook een unieke kans om te sparren met gelijkgestemde ondernemers. Ik keer terug met een hoofd vol ideeën en een rugzak met waardevolle contacten.”
                            ***
“Deze ondernemersreis naar Zuid-Frankrijk is niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook in jezelf. Een ervaring die je niet mag missen!”
                             ***
“De ondernemersreis naar Zuid-Frankrijk was een unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Het was niet alleen een kans om aan mijn bedrijf te werken, maar ook om mijn horizon te verbreden en nieuwe inzichten op te doen. De interactieve sessies waren zeer waardevol en hebben me geholpen om mijn strategieën te verfijnen. Daarnaast heb ik fantastische mensen ontmoet die ik zeker nog vaker ga spreken. Deze reis heeft mijn ondernemersgeest naar een hoger niveau getild.”
                             ***
“Op zoek naar nieuwe inzichten, waardevolle connecties en praktische tips om je bedrijf te leiden? Dan is deze ondernemersreis precies wat je nodig hebt.”
                             ***
“De ondernemersreis naar Zuid-Frankrijk overtrof al mijn verwachtingen. De mix van workshops, excursies en interactieve sessies was perfect uitgebalanceerd. Ik heb niet alleen mezelf naar een hoger niveau kunnen tillen, maar ook waardevolle vriendschappen gesloten. Een ervaring die ik iedere ondernemer zou aanraden!”
                             ***
“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de ondernemersreis naar Zuid-Frankrijk een van de beste investeringen is geweest voor mijn bedrijf en persoonlijke groei. De combinatie van intensieve workshops, boeiende excursies en waardevolle gesprekken met andere ondernemers heeft mijn creativiteit en ondernemerszin aangewakkerd. Ik keer terug naar huis met een schat aan nieuwe ideeën en hernieuwde energie om mijn bedrijf verder te leiden.”

Programma 2024   
Week 24: 10 t/m 14 juni nog 2 plaatsen beschikbaar
Week 41: 7 t/m 11 oktober inschrijving geopend

* Programma o.v.b. van definitieve vluchttijden en vertrekplaats

Maandag

06.30 uur Verzamelen gezamenlijk vertrek (plaats nader te bepalen)
09.30 uur Aankomst luchthaven Charleroi
10.40 uur Vertrek vlucht Charleroi- Carcassonne
12.20 uur Aankomst Carcassonne
13.15 uur Aankomst/ lunch en inchecken Chateau de Blomac
15.00 uur Excursie/ rondleiding, de historie & ondernemers verhalen achter Chateau de Blomac
18.00 uur Wijnproeverij in kelder van het chateau
19.30 uur Aanvang dinér op chateau
20.00 uur Thema sessie 1 “Kennismaking”
23.00 uur Einde dinér/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Dinsdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 2
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek Terres des Dames
12.30 uur Lunch + excursie wijn domein Terre des Dames
17.30 uur Terugkomst op Chateau, vrije tijd
19.00 uur Aperitief op Chateau de Blomac
19.30 uur Aanvang dinér op chateau
20.00 uur Thema sessie 3
23.00 uur Einde dinér/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Woensdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 4
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek naar Minerve
12.30 uur Lunch Minerve
16.00 uur “Sportieve of ontspanning/ activiteit”
19.00 uur Aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang Luxe bourgondische bbq op Chateau
20.00 uur Thema sessie 5
23.00 uur Einde BBQ / thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Donderdag

07.30 uur Start ontbijt
08.00 uur Thema sessie 6
11.00 uur Einde ontbijt sessie
11.15 uur Vertrek voor Katharentour
12.30 uur Lunch in Carcasonne
15.00 uur Vervolg Katharentour 
19.00 uur Aperitief op chateau
19.30 uur Aanvang diner op chateau
20.00 uur Thema sessie 7
22.30 uur Einde diner/ thema sessie
00.00 uur Sluiting bar

Vrijdag

07.00 uur Uitchecken chateau de Blomac
07.15 uur Vertrek excursie Village Castigno
08.00 uur Ontbijt in het wijndorpje Assignan
Uitleg en rondleiding over de geschiedenis en visie van Village Castigno
12.30 uur Vertrek naar luchthaven
13.00 uur Lunch
14.55 uur Check inn luchthaven Carcassonne
15.55 uur Vertrek vlucht Carcassonne- Charleroi
17.40 uur Aankomst luchthaven Charleroi
18.30 uur Snack onderweg
20.30 uur Terug bij verzamelplaats van vertrek

Locatie

Jouw werkplek is een week lang gevestigd op Chateau de Blomac, een bijzondere locatie met een rijke historie en traditie …

Blomac is een dorpje met ±200 inwoners, met als middelpunt Chateau de Blomac op een schitterende prive domein van 5 ha. De eigenaren zullen ons persoonlijk ontvangen. Geen anonimiteit maar authentieke gastvrijheid……. het gehele kasteel is deze week exclusief voor “Koekje op reis” gereserveerd.

Blomac is gelegen in het zuiden van Frankrijk op enkele tientallen kilometers van de Middellandse Zee (Narbonne) en zo’n 20 kilometer van Carcassonne. De Romeinen ontdekten het aangename klimaat van deze regio en planten er hun wijnranken. Tot op de dag van vandaag is de wijnbouw het kloppende hart van de streek (Minervois). Verder vind je overal in deze streek, verborgen tussen de prachtige en soms woeste natuur, talrijke Katharenburchten. We gaan er tijdens ons uniek verblijf zeker meer over zien, horen en proeven.

Iedere deelnemer heeft een ruime privé suite/ slaapkamer, inclusief goede wifi, waarbij een vorstelijk verblijf in het kasteel is gegarandeerd. Als het weer meezit kun je zeker gebruik maken van het chloorvrije zwembad 7x 13 mtr. Vergeet je zwemspullen niet.

Kosten

Onze ondernemersreizen zijn volledig verzorgd. Van de vlucht* tot de transfers, accommodatie, eten, drinken, versnaperingen en excursies; alles is geregeld. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in geweldige restaurants in de buurt. Elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. Zo combineren we waardevolle inhoud met een grote dosis plezier!

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en annuleringsverzekering

De kosten van een ondernemersreis kun je van je winst aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Bij ondernemersreis krijg je te maken met gemengde kosten. Het zakelijke gedeelte hiervan is fiscaal aftrekbaar. Wil je precies weten hoe het zit? Neem dan voor de zekerheid even contact op met je accountant.

We hanteren een aanbetaling bij boeking. Gaat de trip niet door dan ontvang je natuurlijk je volledige betaling binnen 1 week terug. De trip wordt geannuleerd bij minder dan 4 inschrijvingen of eventuele overheidsrestricties.

Is je interesse gewekt dan ga ik graag met je in gesprek om verder in te gaan op de kosten, inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen voor deze unieke ervaring. 

*De vlucht wordt 1 op 1 doorberekend aan de deelnemers afhankelijk van de op moment van boeking geldende prijzen. Als indicatie kost dit tussen de 95 en 250 euro voor een retourvlucht.

Sfeer impressie vorige reizen

Is je interesse gewekt maar past het je (nog) niet voor 2024 dan komt misschien het onderstaande programma van 2025 je wat beter uit.

Het worden ook in 2025 weer 2 reizen naar Zuid Frankrijk:
* Week 24: 9 t/m 13 juni en
* Week 41: 6 t/m 10 oktober 
*beide data onder voorbehoud

T.z.t. gaan we met je in gesprek om verder in te gaan op de inhoud van het programma, de andere deelnemers, jouw persoonlijke inbreng of verwachtingen en de kosten voor deze unieke ervaring.

Telefoon / whatsapp:

Koekje-erbij.nl –   K.v.K. Eindhoven 81387326 – BTW NL003566829B83